Książka kucharska Genshin Impact Official Cookbook: Culinary Journeys Across Teyvat ENG
- 
						                              		Szef kuchni Thibaud Villanova przedstawia 60 wyśmienitych przepisów inspirowanych potrawami ze świata Genshin Impact. 
 Zanurz się w świecie Genshin Impact dzięki 60 pysznym przepisom inspirowanym daniami z gry! Ten przewodnik kulinarny autorstwa Thibaud Villanova, twórcy książek Gastronogeek Anime i Nieoficjalna książka kucharska Ghibli, zabierze Cię w epicką kulinarną podróż przez cztery pierwsze regiony Teyvat: Mondstadt, Liyue, Inazumę i Sumeru.
 Odtwórz ikoniczne dania z gry w towarzystwie Gourmet Supremos, znanych zleceniodawców zadań kulinarnych.
 Dzięki przedmowom szefów kuchni nagrodzonych gwiazdkami Michelin, Paule Pairet i Mory'ego Sacka, książka ta zaprasza Cię do odkrywania, smakowania i przeżywania przygody Genshin Impact w zupełnie nowy sposób.
 Znajdziesz tutaj nowe i łatwo dostępne przepisy odpowiednie dla kucharzy na wszystkich poziomach zaawansowania – daj się ponieść magii gotowania i przenieś się do świata swojej ulubionej gry!Liczba stron: 192
 Format: 253 x 203 mm, hardback
 Język: angielski
- 
						                              		Dodaj komentarzZasady komentarzyNapisz pytania dotyczące zamówień na adres xzone@xzone.pl, gdzie możemy Ci odpowiedzieć szybciej Dziękuję za uprzejmą dyskusję z innymi graczami. Wulgarne i niestosowne komentarze (np. linki do innych e-sklepów, posty poza tematem gry) są automatycznie usuwane. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply. 
- 
																	Recenzje (0)Kupiłeś Książka kucharska Genshin Impact Official Cookbook: Culinary Journeys Across Teyvat ENG? Pomóż innym wybrać i daj znać, jak Ci się podoba! 
 
											
											
											
											
											
											
											
											
										 
 
																			 
 
																			




 Angielski
Angielski




 
 
																	 
 
																	 
 
																	 
 
																	 
 
																	 
 
																	 
 
																	 
 
																	 
 
																	 
 
																	 
 
																	 
 
																	





Komentarze (0)